Котли за отопление СЕРИЯ В

Серията B котли са разработени в съответствие с най-новите изисквания за CO2 емисии в ЕС в съответствие със стандарта БДСEN 303-5:2001.
Серията B котли са конструирани за осигуряване на оптимално и екологосъобразно използване на пелети, слънчогледови люспи,дървен чипс, дърва, въглища и др.
Серията B котли са предназначени за отопление на средни и големи помещения, оранжерии, ферми, офиси, фабрики, хотели и др.
Серията B котли може да се инсталира самостоятелно или във връзка с вече съществуващи инсталации.
Серията B котли се използва лесно и удобно за всички отоплителни цели.
Серията B котли е най-доброто качество на изключително конкурентена и разумна цена.
Серията B котли са разумна, ефективна, изгодна и дълготрайна инвестиция.

Котлите от серия В могат да бъдат оборудвани със автоматична самопочистваща се горелка за висококачествени дървесни пелети тип Green Fire PB-SC

Също така, котлите от серия А могат да бъдат оборудвани с двушнекова ретортна горелка за горене на всички видове пелети, както и слънчогледови люспи.

Дизайн
Котлите са с кръгла горивна камера и газопламъчен тръбен сноп. Голямо предимство на тези котли е горивната камера с голям обем и лесен достъп през голяма врата за зареждане с гориво, което позволява изгарянето на различни обемисти селскостопански отпадъци и слама. Направена е от стоманена ламарина с дебелина от 6,0 до 8,0 мм, а останалите елементи, като водни ризи, предна и задна страници са изработени от ламарина с дебелина 5 мм. Тръбният сноп е направен от безшевни стоманени тръби. Котлите са оборудване с чугунена скара и кутия за пепел. Извежда димните газове от предната страна на котела към димната кутия в задния му край, използвайки оптимално топлината на димните газове.

Котлите са надеждно изолирани с минерална вата ламинирана с алуминиево фолио. Вратата на горивната камера и тази за ревизия на тръбния сноп са залети с огнеупорен бетон за изолация и предпазване от прегарянето им в процеса на експлоатация на котела.

Почистването на котела е просто и лесно, като комплект за почистване може да бъде доставен заедно с котела.
Котлите се доставят стандартно с десни панти на вратата, почистващи средства и регулатор на тягата.

Свързване
Котлите на Лимес Иновейшън могат да бъдат свързани към вече съществуващи централни отоплителни инсталации - с или без акумулиращ резервоар.

Монтажът и пускането в експлоатация са елеметарни и използваните връзките са стандартни.
Котлите могат да бъдат снабдени срещу допълнително доплащане с врата с лява панта, пелетна горелка и димен вентилатор.


Котел серия В оборудван с ретортна горелка за горене на слънчогледови люспи (показано на долният видео клип).

 

 

Котли за отопление СЕРИЯ В

ГОРИВО:

пелети, сл. люспи, дървесен чипс, дърва, селскостопански отпадъци и слама

НИСКИ РАЗХОДИ ЗА ОТОПЛЕНИЕ- До три пъти по-ниски разходи за отопление в сравнение с използването на природен газ, дизелово гориво или електричество. Тези котли имат изключително висок к.п.д. – 96,89% доказан при тестови изпитания в оторизирана лаборатория, по изискванията на стандарта БДСEN 303-5:2001.

  • Модел: Котли за отопление СЕРИЯ В
  • Наличност: В наличност
  • $0.00
  • без ДДС: $0.00