Котли за отопление СЕРИЯ А

A - Серията на Лимес Иновейшън е продуктова гама състояща се от 6 вида котли за отопление на твърдо гориво подходяща за работа с автоматични пелетни горелки.

Котлите на Лимес Иновейшън са надеждни и удобни за експлоатация с висока ефективност, при който не са правени компромиси отнасящи се до качеството на продукта. В условия на развиващ се световен пазар A – серията която Ви предлагаме е реален и икономически изгоден избор за всеки който търси ефективност и качество на разумна цена.

Ефективна и надеждна конструкция...

Котлите са с паралелепипедна горивна камера и двуходов газопламъчен тръбен сноп. Горивната камера е направена от стоманена ламарина с дебелина от 6,0 до 8,0 мм, а останалите елементи, като водни ризи, предна и задна страници са изработени от ламарина с дебелина 5 мм. Тръбният сноп е направен от безшевни стоманени тръби. Долният тръбен сноп извежда димните газове от задната страна на котела към димния колектор в предната част, от където горният тръбен сноп отвежда газовете към димната кутия в задния му край, използвайки оптимално топлината на димните газове. Котлите са оборудвани с чугунена скара и кутия за пепел. Предимство на тези котли в сравнение с B-серията са по-малките габарити при еднаква мощност, което се постига благодарение на двата хода на изгорелите газове и по-малката горивна камера.

Котлите са надеждно изолирани с минерална вата ламинирана с алуминиево фолио. Вратата на горивната камера и тази затваряща димния колектор над нея са залети с огнеупорен бетон за изолация и предпазване от прегарянето им в процеса на експлоатация на котела.

Тези котли са предназначени за централно отопление на жилищни и еднофамилни къщи, складове, както и по-малки производствени единици. Възможно е да се горят дърва едновременно с пелети подавани в пелетна горелка. Котлите са предназначени за работен режим с температура 90/70°С. Почистването на котела е просто и лесно, като комплект за почистване може да бъде доставен заедно с котела. A-серия е изработена от внимателно тествани качествени материали и в съответствие с най-съвременните технологии. Монтажът и пускането в експлоатация са прости и връзките са стандартни.


 

 

 

 

Котлите от серия А могат да бъдат оборудвани със автоматична самопочистваща се горелка за висококачествени дървесни пелети тип Green Fire PB-SC Пелетна горелка PB 2 SC поставена на котел А 20 kW / Пелетна горелка PB 10 SC поставена на котел А 100 kW.

 

 

 

Също така, котлите от серия А могат да бъдат оборудвани с двушнекова ретортна горелка за горене на всички видове пелети, както и слънчогледови люспи - (показано на долният видео клип).

 

 

 

Котли за отопление СЕРИЯ А

ГОРИВО:

пелети, слънчогледови люспи, дървесен чипс, дърва и въглища

Висока ефективност - 96% доказан при тестови изпитания в оторизирана лаборатория, по изискванията на стандарта БДСEN 303-5:2001;
Ниски емисии на СО2 в съответствие със стандарта БДСEN 303-5:2001;
Ефективна конструкция;
Конкурентна цена;
Надежден и удобен;
Подходящ за всички видове пелетни горелки предлагани на пазар.

  • Модел: Котли за отопление СЕРИЯ А
  • Наличност: В наличност
  • $0.00
  • без ДДС: $0.00