Екстрактор за тор

Извличането от компост/ биологичен отпадък , е икономичен начин да се доставят много от предимствата на висококачествен компост ефикасно и ефективно. Получената с помоща на CE-450 органична тор представлява екстракция на водна основа на разтворими минерали, хуминови вещества и микроби от висококачествен компост. Добавя се и източник на храна към компоста, за да се стимулира микробна активност и възпроизвеждане. Висококачественият компост е източник на разнообразни полезни микроби, които заедно с микробни хранителни източници се умножават многократно върху листата на посевите и около техните корени. Компост обикновено се прилага към почвата, върху листата чрез напръскване или чрез напоителна система за листата на растящите култури, или като остатък разпръсква върху културите за улавяне на хранителни вещества. Разнообразният микробен профил в органияния компост помога на листата на растенията да поглъщат хранителни вещества от въздуха, помагайки им да се ансорбират в почвата, те помагат на корен система на растенията да усвоят пълноценно хранителните вещества от почвата.

Системата за извличане на органична тор е високо продуктивна. Основният принцип на системата за екстракция е да се използва по-висококачествен компост, ефективно извличащ  разтворими минерали, хумус и бактерии. Хранителните източници не се добавят веднага, за да позволят на неактивните микробите запазване на кислород.  По този начин се удължава  полезният живот на органичната тор от 2 до 4 седмици, запазвайки разнообразието от полезни бакерии.


Системата за извличнае на органична тор CE 450 произвежда обогатеният компост чрез непрекъснат процес, при който 1500 литра вода преминават през системата.  Коагато цикълът свърши отпадъкът се изхвърля от системата. След като ново количество компост бъде поставен в екстрактора CE 450, производството на следващата партида може да започне.  Всеки 30 минутен цикъл на Системата за извличнае на органична тор CE 450 произвежда до 1 500 литра екстракт с високо качество, с капацитет на производство до 3 000 литра на час.


Екстрактор за тор

  • Модел: Екстрактор за тор
  • Наличност: В наличност
  • $0.00
  • без ДДС: $0.00